Referenties


"TCA heeft Estelle leren kennen als een zeer capabele en leergierige collega met een positieve werkinstelling. Zij was in alle opzichten berekend voor de taken waarvoor zij verantwoordelijk was en heeft deze met toewijding uitgevoerd. Wij wensen Estelle veel succes in haar toekomstige carrière en kunnen haar met zekerheid bij een nieuwe werkgever aanbevelen!"

H. Beenker

TCA + BiebCloud

"Estelle heeft voor ons de website ge-upgrade, onze diensten gefotografeerd, flyers en een poster ontworpen. Ze heeft kennis van zaken en zit vol met ideeën waar we zelf niet op gekomen zijn. Bedankt en succes met je bedrijf!"

B. Scheeringa

NNS Shoonmaakbedrijf

"Estelle heeft voor ons een nieuw bedrijfslogo gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!! De communicatie en samenwerking was ook zeer prettig. Nog bedankt hiervoor Estelle en veel succes met jouw bedrijf!!"

J.T. Dijksterhuis

Dijksterhuis Bouwbedrijf

"Estelle Mulder is een virtuoos op het gebied van nieuwe media. Wat zij gedaan heeft met haar kennis en kunde voor onze organisatiesite ging ons voorstellingsvermogen te boven. Nooit eerder hebben we iemand op dat niveau zien spelen met: wordpress, dreamweaver, css, xhtml en adobe creative suite."

Sjoerd de Vries

VIA Organisatiecoaching